Vénusz

Vénusz sütőolaj

1 l
899 Ft 899 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Vénusz Sütőolaj első préselésű finomított napraforgó-étolajat és nemesített, nagy olajsavtartalmú napraforgómagból készült olajat tartalmaz, amely természetesen gazdag omega-9-ben, így kiváló hőtűrőképességgel rendelkezik. 

A termék nagy olajsavtartalmú napraforgóétolaj-tartalmának köszönhetően a vele készült sültkrumpli és rántott hús ropogós lesz. A Vénusz Sütőolajhoz felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrűnk.

Felhasználás

Ajánlott sütéshez, főzéshez, salátákhoz, majonézhez, különféle mártások, pácok elkészítéséhez. Sütéskor ne hevítsd az olajat 175°C fölé, használat után hidegen szűrd át, és legfeljebb minden ötödik használatot követően cseréld le!

A márkáról

A lassan 70 éves múltra visszatekintő Vénusz étolajok nem véletlenül a magyar konyhák főszereplői: segítenek, hogy ropogós köntösben tálalhasd az ezredjére is ugyanolyan odaadással sütött rántott húst, vagy életed első, gondos odafigyeléssel elkészített tükörtojását. Nálunk, a Vénusznál minden első préselés ugyanolyan fontos, mint számodra az elkészített étel: a legfontosabb.

Ismerd meg termékeinket, amelyeket sütéshez, főzéshez, grillezéshez és salátaöntetekhez, pácokhoz, mártásokhoz is ajánlunk. Válassz kedvedre olajat a család régi és új kedvenc fogásaihoz!

Tárolás

Közvetlen napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó!

Forgalmazó

Bunge Zrt.       
1134 Budapest, Váci út 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Első préselésű finomított napraforgó-étolaj85 %
Finomított, nagy olajsavtartalmú napraforgó-étolaj15 %

Tápérték: 100 g

Energia3700 kJ/900 kCal
Zsír100 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g