Dr. Oetker

Dr. Oetker Instant Élesztő

7 g
159 Ft 22 714 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Dr. Oetker Instant Élesztő az ideális szárított élesztő édes vagy sós kelttésztákhoz. Egyszerűen tárolható, vele garantált a siker, és gondoskodik a kelttészták laza szerkezetéről.

Felhasználás

Elegendő 500 g liszthez. Megfelel 25 g friss élesztőnek.

  1. Az élesztőt felhasználás előtt nem szükséges felfuttatni, csak ha azt a süteményrecept igényli (pl. kelt kalács).
  2. A tasak tartalmát liszttel jól elkevered.
  3. Az előkeveréket a süteményrecept által megadott többi összetevőhöz adod, beleértve az élesztő felfuttatásához számított és a sütemény egészéhez szükséges folyadékot is.
  4. A nyers tésztát az alkalmazott receptnek megfelelően kidolgozod.
  5. A kidolgozott tésztát sütés előtt a szokásos módon keleszted.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

szárított sütőélesztő
Emulgeálószer
E491 - Szorbitán-monosztearát

Tápérték: 100 g

Energia1658 kJ/392 kCal
Zsír6 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát36 g
amelyből cukor0 g
Fehérje48 g
3.8 g
Élelmi rost1 g