Silan Fresh Control Cool Fresh 1.45 liter

58 mosás
Nagyszerű ajánlat
 1 299 Ft 22 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Élvezd az aktív pillanatokat és biztosítsd ruháid frissességét a Silan Fresh Control öblítővel. Az első Silan öblítő szagsemlegesítő technológiával, egész nap tartó védelem a kellemetlen szagok ellen. Élvezd ruháidon hosszantartó friss illatát, amely távol tartja ruháidtól a kellemetlen szagokat.

A Silan Fresh Control Cool Fresh hosszantartó friss illata egész napos frissességet biztosít, melyet imádni fogsz. A szagsemlegesítő technológiával rendelkező egyedi összetételnek köszönhetően búcsút inthetsz a kellemetlen szagoknak. A ruházat viselése közben az egyedi frissesség - fokozó kapszula aktiválódik és minden mozdulattal további frissességet biztosít. Kevertszálas és műszálas ruhákhoz is használható.

  • Fedezd fel a csodálatos, akár 140 napig tartó (ruhásszekrényben tárolva) illatélményt, amely ruháidnak frissen mosott illatot biztosít.
  • A speciálisan kifejlesztett formula egyedi frissességnövelő technológiát tartalmaz, amely minden mozdulattal további friss illatot bocsát ki.
  • Fellép az általánosan előforduló kellemetlen szagok ellen, hogy egy minden érzékszervre ható illatélményt nyújtson.
  • Kevertszálas és műszálas ruhákhoz is használható
  • Környezetkímélő csomagolás - a flakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Távolítsd el a fóliát, így a flakon újrahasznosítható.

Biztonsági Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó.Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Használat

Használj 25 ml-t egy normál mosási ciklushoz. Az intenzívebb lágyság és illat érdekében használj 35 ml-t. 5 kg-ot meghaladó mosóterhelés esetén használj 55 ml öblítőt. Mosás után a Silan parfümkapszulái minden mozdulattal aktiválódnak, fokozatosan kibocsátva a friss illatot.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
Dávid Ferenc utca 6., Budapest, 1113


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.