Farm Tojás

Farm Tojás BIO

6 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 16 NAPIG

BIO
567 Ft 95 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

2000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A biotojás ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely igazodik az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásaihoz. Sem kémiai (vegyszer, adalékanyag, színezék), sem biológiai (állati fehérje), sem pedig szintetikus anyagot tartalmazó takarmányt nem fogyasztanak, és nem részesülnek antibiotikumos kezelésekben sem.

Termelői információ

A Farm Tojás Kft. 1987-ben bőnyi telephelyén kezdte meg működését, brojlercsirke-hízlalással. Nagy figyelmet szentelnek a minőségi, higiéniai, állat-egészségügyi, valamint járványvédelmi előírások betartására. A piaci elvárásokhoz igazodva előtérbe helyezték az állatbarát – mélyalmos, szabadtartású és bio – tartástechnológiák kiemelt szintű és volumenű fejlesztését, bővítését. Jelenleg teljes tojótyúk állományának (350.000-400.000 db) több mint fele már mélyalmos tartásban termel, ezen belül is egyre nagyobb a modern voliere tartásban termelt tojások aránya.

Tárolás

Javaslat: vásárlás után hűtve tárolni.

Gyártó címe

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató út 9.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 16 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.