Domestos

Domestos Zöld Kert Sűrű fehérítő folyadék

0,75 l
1 399 Ft 1 865 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

900+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A fehér ruhák addig szépek, amíg megőrzik vakító frissességüket. Ebben segít a Domestos Fehérítő, ami a fehérítés mellett higiénikus tisztaságot is biztosít minden alkalommal. Sűrűségének köszönhetően pontosan és irányíthatóan adagolható. Biztonságosan használható mosógépben a fehérítőadagolón keresztül vagy ennek hiányában az előmosás adagolóján át a már vízzel telt mosógépbe öntve, de használható áztatáshoz is kézi mosásnál.

  • Sűrű és hatékony
  • Friss illat
  • Ragyogó fehérség a Domestos fehérítő folyadékkal fehér ruhák fehérítésére
  • Foltok előkezelésére is alkalmas
  • Biztonságosan használható mosógépben is

Használat

Kinyitás során nyomd be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavard az óramutató járásával ellentétes irányba. Használat után helyezd vissza a kupakot és csavard az óramutató járásával megfelelő irányba, amíg egy kattanást nem hallasz.

  • Gépi mosás:
    100 ml-t tegyél a mosószer adagolójába, majd válassz egy rövid hideg vizes programot és mosd ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagolj mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tedd be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdd a mosást mosószerrel, a szokásos módon.
  • Kézi mosás:
    Oldj fel 1 dl Domestost 10 liter vízben. Áztasd a ruhákat 10 percig, utána alaposan öblítsd ki, majd mosd a szokott módon mosószerrel. Mindig műanyag edényt használj. 1 kupak = 15 ml.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Súlyos szemkárosodást okoz. Használat előtt olvassd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Bőrirritáló hatású. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó.Védőkesztyű használata kötelező. Szem-/arcvédő használata kötelező. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az eredeti csomagolásban tartsd. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal vedd le. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kérjük az edényt helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Veszélyes alkotórészek : nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit oldat, 95% aktív klór, COCAMINE OXIDE. Figyelem! Ne használd együtt más termékekkel. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Elzárva tartandó.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

<5% klór alapú fehérítőszer
nem ionos felületaktív anyagok
szappan
illatanyag