-30 %

Domestos

Domestos Extended Power Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer White & Shine

0,75 l
Kedvezmény vége: 5. 28.
899 Ft  1 299 Ft
1 199 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos hatékony a baktériumok, gombák, spórák és vírusok ellen. A Domestos Extended Power vízkőlerakódást gátló hatóanyagot tartalmaz. Megtapad a víz szintje alatt is, eltávolítja a koszt és gátolja a vízkő lerakódását. Használd WC frissítő blokkal a maximális frissességért.

 • Elpusztítja a baktériumokat
 • Segít meggátolni a vízkőlerakódást
 • Extra fehérítő hatás
 • Higiénikus tisztaság

Használat

A fertőtlenítőszert alkalmazd biztonságosan! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati utasítást! Kinyitás során nyomd be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavard az óramutató járásával ellentétes irányba. Használat után helyezd vissza a kupakot és csavard az óramutató járásával megfelelő irányba, amíg egy kattanást nem hallasz.

 • Hígítás nélküli fertőtlenítéshez:
  - WC kagylók: fecskendezd a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyd hatni 30 percig.
  - Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezd a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyd hatni 30 percig, majd alaposan öblítsd le.
 • Hígítva fertőtlenítéshez:
  - Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék, élelmiszerrel érintkező felületeken): 180 ml Domestos / 5 liter víz. Hagyd a felületre rászáradni. Ne használd hígítás nélkül a padlón! Élelmiszerrel érintkező felületekről 60 perc után vízzel alaposan öblítsd le. Erősen szennyezett felületek esetében a fertőtlenítés előtt távolítsd el a szennyeződést.
  - Mosogatókendők, szivacsok: oldj fel 90 ml Domestost 2,5 liter vízben, áztasd 60 percig.
 • Hígítva fehérítéshez:
  - Adj 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyd ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítsd ki. Mindig műanyag edényt használj. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1 kupak = 15 ml.

 

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Súlyos szemkárosodást okoz. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Bőrirritáló hatású. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó.Védőkesztyű használata kötelező. Szem-/arcvédő használata kötelező. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az eredeti csomagolásban tartsd. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal vedd le. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kérjük az edényt helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Veszélyes alkotórészek : nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit oldat, 95% aktív klór, COCAMINE OXIDE. Figyelem! Ne használd együtt más termékekkel. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Elzárva tartandó.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

fertőtlenítőszer
Nátrium hipoklorit 4,5 g / 100 g
<5%: klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer
Nátrium hipoklorit
nem ionos felületaktív anyagok
kationos felületaktív anyag
szappan
illatanyag