Okos döntés

Lorenzo

Lorenzo Barna rizs

1 kg
Kedvezmény vége: 7. 30.
999 Ft 
999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lorenzo Barna rizs

Kezdetben minden fehér rizs barna színű. A rizsszemek maghéjának lehántolásával keletkezik a barna rizs. További feldolgozás folyamán a csíra és a korparéteg eltávolításával a barna szemekből fehér rizst állítanak elő. A Lorenzo barna rizs hosszú szemű, tápértéke és rosttartalma magasabb, főzési ideje hosszabb, több vizet igényel a fehér változatokénál. Finom és népszerű rizsfajta, rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészség megóvásához.

Elkészítés

1:2 arányban a kívánt mennyiségű hosszú szemű rizshez vizet mérünk ki és felforraljuk.  A rizst olajon megpiríthatjuk, ízlés szerint sózzuk vagy fűszerezzük, majd a vizet a rizsre öntjük. Röviden megkeverjük és lefedve, lassú tűzön 20-22 percig főzzük. A tűzhelyről levéve, a kívánt puhaság eléréséig további 4-5 percig fedő alatt hagyjuk. Melegen tálaljuk.

Termelői információ

A Mayer&Barna Kft. 1998 óta kizárólagosan forgalmazza a Tomadini család termékeit, ami azóta több, hasonlóan magas színvonalú márka kínálatával egészült ki. Bár több, mint két évtizede működik a cég, mégis megmaradt családi jellegű vállalkozásként.

Lorenzo márkás saját csomagolású rizsei létrehozásával olyan minőségi termékcsalád megalkotását tűzték ki célul, amely méltó kiegészítője és kísérője a már régóta forgalmazott és magas színvonalat képviselő Luigi Tomadini termékeknek. Rizsfajtákból bőséges és igényes választékot képeztek.

Tárolás

Száraz, szellős, hűvös helyen tárolandó

Forgalmazó

Mayer&Barna Kft.
Magyarország 2142 Nagytarcsa, 093/347 hrsz


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizs

Tápérték: 100 g

Energia1515 kJ/362 kCal
Zsír2.7 g
amelyből telített zsírsavak0.9 g
Szénhidrát76.2 g
amelyből cukor0 g
Fehérje7.5 g
0.15 g
Élelmi rost2.9 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.