Gazda disznósajt, darabolt

kb 420 g
Termelői
kb 1 886 Ft 4 490 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Gazda disznósajt, felezett

Húsban gazdag, lágyan fűszeres. Sertés gyomorba töltött. Készítéséhez nem használnak sem mesterséges adalékanyagokat, sem nitrites sót.

A húsokat gondosan válogatják és a legjobb magyar pirospaprikákat, fokhagymát, és egyéb kiváló minőségű fűszert adják hozzá. A Gazda füstölt szárazkolbászok, szalámik, húsok előállítása több hétig is eltarthat, miközben legalább egyharmadnyi tömegüket elveszítik a pácolás, füstölés, érlelés időtartama alatt! Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végzik. A tömegvesztés azt jelenti, hogy távozik a víz nagy része és marad a színhús. A vásárlók ezáltal tartalmasabb ételt kapnak.

Kóstold meg a Gazda csemegéket! Ez csak természetes!

A disznósajtról
Fejhúsból, tokaszalonnából, bőrből, szívből, nyelvből, veséből, a zsírszalonnáról lehúzott bőrből készül, valamint kocsonyásító alapanyagok és fűszerek felhasználásával. Elsőként megtisztított sertésgyomorba töltenek, majd sajtolnak és végül füstölnek is.

Termékinformáció
Fogyasztásra kész.

Termelői információ
A Gazda Csemege Hús Kft.-t azért alapították, mert hisznek benne, hogy a régi, jól bevált technológiát alkalmazva – kihagyva a gyártás folyamán hozzáadható mesterséges adalékanyagokat – is lehet ízletes, magyar füstöltárukat gyártani! Hűen a régi húsételek hagyományaihoz, őseink tudásához. Cél, hogy készítményeiket kiváló minőségben juttassák el vevőikhez és közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsák. A Gazda termékek gyártása folyamán hagyományos eljárásokat alkalmaznak modernizált, higiénikus formában.

Tárolás
0 - 5 °C közötti hőmérsékleten.

Gyártó
Gazda Csemege Hús Kft
7521 Kaposmérő,
Dózsa Gy. u. 1/a


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

sertésfejhús
sertésszív
sertésnyelv
sertésbőrke
erdélyi só
Fokhagyma
Fűszerek

Tápérték: 100 g

Energia1447 kJ/345 kcal
Zsír28.4 g
amelyből telített zsírsavak13.8 g
Szénhidrát1.1 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje21.2 g
2.3 g
Élelmi rost g