Perwoll Renew Color kímélő mosószer 2880ml

48 mosás
 4 199 Ft 87 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Formulája megújítja a színes ruhák színét, hozzáadott színanyagok nélkül. A Perwoll Renew Color finommosószer megvédi, javítja és megújítja a kifakult színes ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon. A gyakori mosás halványítja ruháid élénk színét. A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháidról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek helyreállításával. Így hosszabb ideig élvezheted a gyönyörű ruhákat, mintha csak új lenne.

Nem kell mindig újat venni - #RethinkFashion

  

Használat

Kövesd a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válassz mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosásakor csak félig töltsd meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetések

Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.