

Knorr
Knorr Üveges szósz Mézes-mustáros
400 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Knorr Üveges szósz Mézes-mustáros
A méz természetesen édes íze és a dijoni mustár egyedi aromája finom harmóniát eredményez ebben a különlegesen krémes szószban. A KNORR Mézes-mustáros szószt zsenge répaszeletek gazdagítják.
Felhasználási javaslat
- Vágjunk 40 dkg csirkemellet kockára és pirítsuk aranybarnára kevés olajon.
- Öntsük hozzá a mártást és lassú közepes lángon pároljuk 2-3 percig.
- Tálaljuk főtt tésztával vagy rizzsel.
Termelői információ
A Knorr Magyarországon az Unilever vezető élelmiszer márkája, mely az ételek szenvedélyes szeretetének köszönhető. A ma már világszerte ismert és elismert KNORR márka levesek, leveskockák, fűszerkeverékek, szárazalapok, mártások és további termékek széles körét kínálja Magyarországon is. A folyamatos változások mellett a Knorr számára az elsődleges szempont továbbra is az, hogy finom és jó minőségű ételeket kínáljon a fogyasztóinak.
Tárolás
Száraz, hűvös, naptól védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
UNILEVER Magyarország Kft.
1138, Budapest
Váci út 121-127.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Ivóvíz |
Sárgarépa |
Cukor |
Mustár |
Ivóvíz |
Mustármag |
Ecet |
Étkezési só |
aromák |
Repceolaj |
Méz |
Vöröshagyma |
fruktózszirup |
Étkezési só |
Keményítő |
Ecet |
Sűrítőanyag |
E412 - Guar-gumi |
vöröshagymapor |
Gyömbér |
Fokhagymapor |
Tejszín |
élesztőkivonat |
tojássárgája |
Petrezselyem |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 475 kJ/114 kCal |
Zsír | 5.3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.8 g |
Szénhidrát | 14 g |
amelyből cukor | 11 g |
Fehérje | 1.2 g |
Só | 1.6 g |
Élelmi rost | 1.7 g |
Allergének
Tojás |
Tej |
Mustár |