Animonda

Animonda Grancarno - Adult marha,kacsaszív nedves táp felnőtt kutyák részére

400 g
1 259 Ft 3 148 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

A kutyák családtagok és megérdemlik a legjobb ételeket! Az Animonda ízletes kutyatápjai biztosítják az összes nélkülözhetetlen tápanyagot, amelyre szükség van az egészséges és boldog kutya életéhez.

A GranCarno® termékek egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítják kutyáink számára. A kiválasztott friss, húsos alapanyagok garantálják az összehasonlíthatatlan ízt, amelyet a kutyák annyira értékelnek. A GranCarno termékek nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, mesterséges színezőanyagokat, szóját, és hozzáadott cukrot.

Felhasználási javaslat

A javasolt napi adag 1-5 kg-os kutyáknak 70-385 g, 5-10 kg-os kutyáknak 385-650 g.

A gyártóról

Az Animonda több évtizedes múlttal rendelkező prémium állateledel gyártó vállalat, Németországból. 30 éve elkötelezték magukat a macskák és kutyák számára készült kiváló minőségű állateledel gyártása mellett - mindig a legnagyobb figyelemmel és gondossággal.
Sok minden változott ez idő alatt, de van, ami mindig ugyanaz maradt: mindennapi motivációjuk, hogy valóban kiemelkedő eledelt készítsenek. Kiváló termékekkel - amelyek már több mint 35 országban kaphatók - minden nap örömet okoznak kedvenceinknek táplálásuk során.

Minden terméküket a legújabb tudományos eredményeknek megfelelően, állatorvosaikkal és táplálkozási szakembereikkel együtt fejlesztettük ki, az egészséges táplálás érdekében.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati fehérjeszármazékok
Marhahús85 %
pulykahús10 %
kacsahús5 %
Ásványi anyagok