Julius-K9

Julius-K9 Dentastick rozmaring

70 g
629 Ft 8 986 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

JULIUS K-9 Dental Stick fogtisztító rúdja kiváló megoldás kölyök és felnőtt kutyák szájhigiénájának fenntartására. Rozmaring ízesítése friss lehelletet biztosít. A fogtisztító  megakadályozza a fogkő képződését és a fogszuvasodást, fehéren tartja a fogakat.

Glutén- és cukormentes, így érzékeny emésztésű kutyáknak is megfelelő választás. Egy csomagban négy húsos rúd található, melyek egyenként 17,5 grammosak. 

Felhasználási javaslat

A javasolt napi adag 1 rúd étkezés után.

A márkáról

A márka alapító Sebő Gyula, célja egy olyan felszerelés létrehozása volt, mely lehetővé teszi, hogy a gazda és a kutya minél több időt tölthessen együtt. Innen indult Julius-K9® márka alapítása és a kutyahámok gyártása. Cégét 1997-ben alapította, 2003-ra a K9-es kutyahámok hatalmas sikert arattak a dortmundi kiállításon. Sebő hisz abban, hogy az általa megtervezett hámok egy életre szóló termékké válnak a kutyák számára.

Honnan ered a márka elnvezése?

  • Julius: Sebő Gyula keresztnevének német megfelelője
  • K9: Julius Sebő Budapesten a Kele u. 9. alatt kapta első kutyáját, illetve a cég első telephelye is 9-es szám alatt működött Bécsben (Langobarden Str. 9.)

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.