FitActive

FitActive Kutya sampon - Kamilla

200 ml
1 399 Ft 6 995 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

FitActive kamilla kivonatos samponja nyugtató hatásával segít kiküszöbölni a bőrirrtációt. Gyengéden tisztítja és ápolja a kutya szőrét, eltünteti a kellemetlen szagokat. A vastag, szennyezettebb szőrrel is könnyen megbirkózik. Használatával a kutya bundája természetesen fényes, selymes marad.

Alkalmazási javaslat

A sampont langyos vízzel megnedvesített szőrzetre vigyük fel. Dörzsöljuk addig a kutyát, amíg hab képződik és teljesen fedi a bundát. Ha minden szennyeződést kitisztítottunk, bő vízzel öblítsük le. 

A márkáról

A Panzi Pet Kft.-t 1996-ban alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Cégük jogelődje egy 1986-ban alapított újpesti üzlet, ahol termény- és díszmagokat forgalmaztak. Közel 450 termékük van a piacon, háziállatok számára. Jelenleg több mint 20 országba exportálják termékeiket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés 

A termék ne kerüljön az állat szemébe, szájába, hallójáratába! Szembe ne kerüljön! Ha mégis megtörténik, bő vízzel mossuk ki és forduljunk orvoshoz! Ha koncentráltan bőrre kerül, azonnal le kell mosni! Gyermekektől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.