Barnängen

Barnängen Testápoló Repairing extra száraz bőrre

400 ml
2 549 Ft 6 373 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Svéd természet és hagyományok ihlette inspiráció. A Barnängen 1868-ban alakult és az egyik ikonikus összetevőjéről, a Cold Cream-ről híresült el, mely bőrvédelmet biztosít a "pont jó" közérzetért. Fedezd fel a Repairing testápolónkat! Északi pamutot és 10% védő Cold Cream-et tartalmaz ultra ápoló és tartalmas formulával, mely regenerálja és megnyugtatja a nagyon száraz és kirepedezett bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz szilikont. Vegán formulával. 95%-ban természetes összetevővel (a termék víztartalmát is beleszámítva).

Használat

Nyomj belőle a kezedre, masszírozd be a bőrödbe.

Termelői információ

A Barnängen skandináv ihletésű összetevői a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a Törpemálna, az ikonikus Nyírfavirág és Bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen Testápoló termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua (water, eau)
Helianthus annuus (sunflower) seed oil Ethylhexyl palmitate Glycerin Behenyl alcohol Butyrospermum parkii (shea) butter Hexanediol Eriophorum spissum flower/stem extract Chamomilla recutita (matricaria) flower extract Allantoin Parfum (fragrance) Carbomer Sodium stearoyl lactylate Triceteareth-4 phosphate Hydroxyacetophenone Tocopherol Hydrogenated palm glycerides citrate Sodium hydroxide Sodium benzoate Potassium sorbate Sorbic acid