Kenyeres Birtok

Kenyeres Birtok Szürkemarha csemege paprikás szalámi No.04 (szeletelt, védőgázas)

50 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

1 199 Ft 23 980 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kenyeres Birtok Szürkemarha csemeg paprikás szalámi

A legjobb minőségű édesnemes pirospaprika és a szűrkemarha tökéletes párosa adja ennek a szaláminak a számunkra ismerős de mégis újszerű és izgalmas karakterét.

A Kenyeres Birtok szürkemarhái a legjobb körülmények között, ősi természetüknek tökéletesen megfelelve, félig vadállatként, többszáz hektáron szabadon vándorolnak a Gemencben és a Duna mentén és csak hagyományos, természetes táplálékot fogyasztanak. Félig vad, aktív életmódjuk és természetesen lassú növekedésük miatt húsuk alacsony zsírtartalmú, rendkívül tartalmas, ízük különlegesen karakteres.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész. Felbontás után 1-2 napon belül fogyaszd el.

Termelői információ

A Kenyeres Birtokon felélesztik az évszázados hagyományokat, azt a fajta organikus tartásmódot, melynek köszönhetően a szürkemarha kizárólag a legelő természetes, kezeletlen fűféléit, valamint gyógy- és fűszernövényeit fogyasztja egész évben. És ezzel el is árultuk a legnagyobb titkot, hogy miért olyan kiváló a szürkemarha húsa. Az ok tehát a természetességben rejlik. E faj akkor érzi jól magát, ha háborítatlanul járhatja a rónaságot, ha zavartalanul legelheti azt, amihez éppen kedve van évszaktól függetlenül. Az így nevelt és szabadon tartott állatok prémium élelmiszereket biztosítanak számunkra. Az extenzív legeltetésnek köszönhetően a már feldolgozott termékeik ízében is megjelennek a birtokukon található gyógy- és fűszernövények. A magyar szürke húsa több egy marhahúsnál! 

Tárolás

0 és +10°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kenyeres Zoltán EV
6504 Baja,
Bajcsy Zsilinszky utca 54/45.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők: szürkemarha hús, marhafaggyú, nitrites pácsó (tartósítószer:nátrium-nitrit, étkezési só), ízesítő keverék (dextróz, fűszerek, paprika 2%, étkezési só, fűszerkivonat, antioxidáns:nátrium-aszkorbát, aroma), természetes füst, csomagológáz (nitrogén, széndioxid)

Tápérték: 100 g

Energia1684 kJ/408 kCal
Zsír39 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0.9 g
amelyből cukor0.7 g
Fehérje13 g
3.2 g
Élelmi rost g