Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kenyeres Birtok Vándor szárított szürkemarha hús, csemege

A szürkemarha hús jól bírja az intenzív fűszerezést. A bors roppantott formában tökéletes kísérője a szárított szürkemarha hús ízének, amelyet más karakteres fűszerekkel együtt tesz feledhetetlenné.

A Kenyeres Birtok szürkemarhái a legjobb körülmények között, ősi természetüknek tökéletesen megfelelve, félig vadállatként, többszáz hektáron szabadon vándorolnak a Gemencben és a Duna mentén és csak hagyományos, természetes táplálékot fogyasztanak. Félig vad, aktív életmódjuk és természetesen lassú növekedésük miatt húsuk alacsony zsírtartalmú, rendkívül tartalmas, ízük különlegesen karakteres.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész. 

Termelői információ

A Kenyeres Birtokon felélesztik az évszázados hagyományokat, azt a fajta organikus tartásmódot, melynek köszönhetően a szürkemarha kizárólag a legelő természetes, kezeletlen fűféléit, valamint gyógy- és fűszernövényeit fogyasztja egész évben. És ezzel el is árultuk a legnagyobb titkot, hogy miért olyan kiváló a szürkemarha húsa. Az ok tehát a természetességben rejlik. E faj akkor érzi jól magát, ha háborítatlanul járhatja a rónaságot, ha zavartalanul legelheti azt, amihez éppen kedve van évszaktól függetlenül. Az így nevelt és szabadon tartott állatok prémium élelmiszereket biztosítanak számunkra. Az extenzív legeltetésnek köszönhetően a már feldolgozott termékeik ízében is megjelennek a birtokukon található gyógy- és fűszernövények. A magyar szürke húsa több egy marhahúsnál! 

Tárolás

20°C alatt tárolandó.

Forgalmazó

Kenyeres Zoltán EV
6504 Baja,
Bajcsy Zsilinszky utca 54/45.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

szürkemarhahús
nitrites pácsó
Dextróz
Cukor
Fűszerek
Mustár
Aroma
Élesztő kivonat
Antioxidáns
E301 - Nátrium-aszkorbát

Tápérték: 100 g

Energia1094 kJ/263 kCal
Zsír20 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát0.6 g
amelyből cukor0 g
Fehérje20 g
1.7 g
Élelmi rost g

Allergének

Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.