-38 %

Zewa

Zewa Jumbo háztartási papírtörlő 2 rétegű 1 tekercs

325 lap
Kedvezmény vége: 4. 1.
1 049 Ft  1 699 Ft
3 Ft/lap

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tavaszi nagytakarítás? Húsvét előtti sütés-főzés? A Zewával könnyebb a házimunka! Már egyetlen, a promócióban részt vevő termék vásárlásával is nyerhetsz! Vásárolj bármilyen Zewa háztartási papírtörlő termékeket, töltsd fel a blokkon szereplő AP kódot/az online számla sorszámát a www.zewa.hu weboldalra, és legyen tiéd a 42 db Vileda felmosó szett, a 6 db DeLonghi Airfryer, vagy az 1.000.000 Ft-os MediaMarkt vásárlási utalvány valamelyike! Játékra fel! Promóció időtartama: 2024. március 1- április 11. Kérjük, hogy a feltöltött kódhoz tartozó blokkot/számlát őrizzétek meg. További részletek: www.zewa.hu

325 lapos tekercsével a Klassik Jumbo igazi óriás a háztartási papírtörlőink között. Mérete révén kiemelkedően hosszú ideig praktikus tisztaságot biztosít. Használhatod ugyanúgy, mint a többi háztartási papírtörlőt, de ha kiemeled a középső papírhengert, adagolhatod a lapokat a tekercs belsejéből kihúzva is.

  • Jumbo
  • Kiemelhető középső henger
  • 325 lapos henger
  • Erős jó nedvszívó képességű
  • Fehér színű

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.