

chocoMe
chocoMe Raffinée 3 - különleges drazsé válogatás
135 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A Raffinée szemek kedvencei egy exkluzív válogatásban, ezt kínálja a Raffinée 3. A szakmai zsűri által legmagasabbra értékelt, többszörösen díjhalmozó Raffinée ízekből készült összeállítást három különböző karakterű és ízvilágú drazsékülönlegességből állították össze.
- Nepáli Timur borsos mandula couverture-rel bevont szicíliai mandula
A szicíliai Tuono típusú mandulaszemek roppanós textúráját a a mandulaliszt couverture puhásága ellenpontozza, ezek kontrasztját pedig a Nepálból származó, friss grapefruitos ízjegyeket hordozó és bizsergő frissességet nyújtó timur bors teszi emlékezetessé.
- Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró
A frissen pörkölt piemontei mogyorószemeket dupla kéreggel borítottuk. Elsőként mogyorókrémes tejcsokoládét, majd az egzotikus passion fruit gyümölcsből készített couverture-rel vontuk be, melynek köszönhetően kellemes savanykásság párosul a mogyoróval.
- Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula
A lapos, roppanós szicíliai Tuono típusú mandulaszemeket dupla kéreggel láttuk el. Egyrészt egy Madagaszkárról származó termőterület szelektált étcsokoládéval, valamint egy leheletnyi parfümösséget hordozó, kirobbanóan friss yuzu couverture-rel.
Leírás
Raffinée mandula és mogyoró válogatás.
Termékinformáció
Fogyasztásra kész.
Termelői információ
Mészáros Gábor, a chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz.
Annak érdekében, hogy minél mélyebb gyökerekből ismerhesse meg a kakaóbabok eredetét és az érzékszervekre gyakorolt hatásának gazdagságát, és elsajátítsa, hogyan kell a legjobb minőségű kakaóbabot termeszteni, a közelmúltban számos kakaóültetvényt látogatott meg és olyan farmereket keresett fel a Karib-térségben, akik rengeteg szaktudással rendelkeznek ezen a téren. A termőterületek feltérképezését, a kakaóbabok és különböző csokoládémasszák kóstolását követően egy kicsi, de annál professzionálisabb, Párizs melletti csokoládélaboratóriumban megalkotta azt az egyedi aromaprofillal rendelkező étcsokoládémassza receptúrát, amely felejthetetlen élményt nyújt minden egyes chocoMe Délice csokoládé fogyasztásakor.
Tárolás
Szobahőmérsékleten, száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
chocoMe Kft.
1135 Budapest,
Kisgömb utca 23.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
szicíliai mandula |
Cukor |
Kakaóvaj |
piemonte-i mogyoró |
kakaóbab |
Szárított passion fruit lé |
Cukor |
passion fruit |
zsíros tejpor |
Kakaópor |
Maltodextrin |
Sovány tejpor |
Karamellpor |
Szárított yuzu lé |
Nepáli timur bors |
Emulgeálószer |
Szójalecitin |
természetes vaníliakivonat |
Tápérték: 100 g
Energia | 2435 kJ/583 kCal |
Zsír | 44 g |
amelyből telített zsírsavak | 15 g |
Szénhidrát | 36 g |
amelyből cukor | 31 g |
Fehérje | 11.3 g |
Só | 0.05 g |
Élelmi rost | 5.9 g |
Allergének
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szezámmag |