-10 %

Barnängen Tusfürdő és habfürdő - Midsommar Glow

400 ml
Kedvezmény vége: 2023. 06. 13.
 1 799 Ft 
1 999 Ft4 498 Ft/l
Származási ország: Németország,

A Midsommer Glow Tus- és Habfürdőnket az északi szentivánéji rituálé ihlette, Virágolajokkal és védő Hidratáló Szérummal gazdagított formulája gyönyörűvé varázsolja bőrödet, és nyárias bőrérzetet hagy maga után. Bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán, 90%-ban természetes eredetű összetevőt tartalmaz (a termék víz tartalmát is beleértve).

  • Tusfürdő és habfürdő hidratáló szérummal
  • Különleges svéd receptúra
  • Virág olajokkal
  • Hidratáló szérummal gazdagított formula
  • Gyönyörűvé varázsolja a bőrt

Használat

Nyomj belőle a kezedbe, masszírozd át a bőrödet, majd öblítsd le.

Termelői információ

A Barnängen skandináv ihletésű összetevői a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a Törpemálna, az ikonikus Nyírfavirág és Bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen Testápoló termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.