Barnängen

Barnängen Tusfürdő - Nutritive

400 ml
 2 499 Ft 6 248 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Németország,

Fedezd fel a svéd természet és hagyományok ihlette inspiráció, a Barnängen Tápláló Krémtusfürdőt. A Törpemálnát, Lappföld kedvelt gyümölcsét és 7%-nyi Cold Cream-et tartalmazó fürdető, száraztól egészen a rendkívül száraz bőrtípusig alkalmazható a kényeztető ápolásért. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  • Tápláló krémtusfürdő
  • Különleges svéd receptúra
  • Törpemálnát és Cold Cream-et tartalmaz
  • Száraztól a rendkívül száraz bőrtípusig alkalmazható

Termelői információ

A Barnängen skandináv ihletésű összetevői a svéd tájképet, fényeket, tengert és az erdőket idézik, ezek egyedülálló oázist hoznak létre a ritka és változatos növények, gyógynövények és tápláló összetevők számára, melyeket a svédek évszázadok óta bizalommal használnak.

Ennek eredményeképp, a skandináv vadgyümölcsök, úgy, mint a Törpemálna, az ikonikus Nyírfavirág és Bodzavirág egybeolvadtak a Barnängen Testápoló termékeivel, és egyveleget alkotnak a tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulákkal, például a jellegzetes a Cold Cream-mel, ami egy ősi szépség recept alapján készül, ismert hatása között szerepel a bőrvédelem a kiszáradástól és irritációktól.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.