Pedigree DOG

Pedigree Vital Protection kistestű kutyáknak marhahússal és zöldségekkel

2 kg
3 749 Ft 1 875 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pedigree Vital Protection kistestű kutyáknak marhahússal és zöldségekkel

A Pedigree-nél hisznek abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót. A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap. A széles választékú, teljesértékű, ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad, ami csak kell a kutyák boldogulásához. Ételeket, amelyek annyira ízletesek, hogy a kutyák alig győzik csóválni a farkukat és szemmel láthatóan gyarapodnak tőlük.

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott, különösen ízletes és tápláló mindennapos száraz kutyaeledel kistestű kutyák számára. Az apróbb méretének és finom ízesítésének köszönhetően még a válogatósabb kutyusok is könnyen és élvezettel rágcsálják. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree Small Dogs száraz kutyaeledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális emésztést, az egészséges bőrt és szőrzetet, erősíti a természetes ellenállóképességet immunrendszert és a védi a fogakat. A kistermetű kutyusok igényeinek megfelelően támogatja az egészséges ízületeket, a húgyutakat és az egészséges testsúlyt. Az ételdarabkák különleges állaga segíti a felnőtt kutyák fogainak a tisztítását és támogatja a fogak védelmét, ezért ideális kiegészítője a mindennapos fogápolásnak.

1. Teljes értékű, kiegyensúlyozott ízletes száraz kutyaeledel kistestű kutyáknak.

2. Tápanyagai támogatják a kistestű kutyák fogvédelmét, a jó emésztést, az egészséges bőrt, szőrzetet és a természetes ellenállóképességet.

3. Különösen ízletes száraz kutyaeledel kistestű kutyáknak kisebb darabokban a könnyű rághatóság érdekében.

4. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai által kifejlesztett állateledel.

 

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1113 Budapest, Bocskai út 146


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

válogatott gabonafélék
Hús és állati származékok20 %
marha4 %
Olajok és zsírok
Napraforgó olaj0.4 %
Növényi eredetű származékok
szárított répapép3 %
Ásványi anyagok
nátrium-tripolifoszfát0.3 %
Zöldségek
0.5% szárított sárgarépát tartalmaz (ami 4% sárgarépával egyenértékű) a narancssárga szemcsékben és 1% szárított borsót tartalmaz (ami 4% borsóval egyenértékű) a zöld szemcsékben
növényi fehérje kivonatok

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.