Ribella

Ribella hummus csicseriborsó krém, Italiano

200 g
839 Ft 4 195 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Szerbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mi a humusz?
A Hummus egy krémes mediterrán különlegesség, mely íze és rendkívül tápláló összetevői miatt nagyon népszerű világszerte, és nálunk is egyre népszerűbb. Ősszetevői a csicseriborsó, szezámmagos pasztin, tahini, citromlé és fokhagyma.

A hummusz csicseriborsó- és szezámmagtartalmának köszönhetően magas fehérje- és zsírtartalmú. Kiváló szendvicskence, de friss zöldségekkel, pl. sárgarépával, uborkával, zellerszárral, paprikával is tökéletes választás. 

Felhasználás

A hummuszt gyakran fogyasztják előételként lapos pita kenyérrel, mártogatva olívaolajjal, citromlével és fűszerekkel (petrezselyemzöld, pirospaprika, római kömény stb.). Különféle feltéteket is fogyasztanak hozzá, például pirított hagymát, fenyőmagot, gombát, paradicsomos, korianderes, paprikás vagy éppen olívás szószokat.

Termelői információ

A RiBella humusz kizárólag magas minőségű alapanyagokból egyedülálló technológiával készül, ami biztosítja a gazdag ízvilágot, természetes úton. Büszkén vállaljuk, hogy a RiBella humuszok előállításához nem használunk ízfokozót és mesterséges színezéket, termékeink továbbá glutén- és GMO mentesek, valamint vegán étrendbe is bátran beilleszthetőek.

Használat

Hűtve, 2-8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

DTD RIBARSTVO doo
DTD Ribarstvo doo Bački Jarak Cara Lazara bb.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 58 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia986 kJ/238 kCal
Zsír19 g
amelyből telített zsírsavak2 g
Szénhidrát8 g
amelyből cukor2 g
Fehérje5.4 g
1 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.