Gurmet

Gurmet sertés szűzpecsenye

kb. 490 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

kb

 1 918 Ft 3 899 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gurmet sertés szűzpecsenye

A szűzpecsenye a sertés legnemesebb része. Ugyanolyan értékes, mint a marhánál a bélszín.  A szűzpecsenye csak izomszövetet tartalmaz, ínakat nem. Egyben és szeletnek is gyorsan, sokféleképpen elkészíthető. Mivel alacsony zsírtartalma, ezért könnyen kiszárad, így az elkészítésénél körültekintőnek kell lenni.

A Gurmet márkanév alatt a gyártó az egyes húsok teljes részeinek konyhai előkészítése mellett, speciális előkészítéseket is végez, ill. készítményeket is előállít, mint például a szeletelés, darálás vagy pácolás. A sertés- és marhahúst állandó állatorvosi felügyelet mellett dolgozzák fel. Természetesen, tartva az állandó hőmérsékleti láncot. A húst és a húskészítményeket légkondicionált területeken dolgozzák fel és tárolják, beleértve az expedíciós rámpákat is.

Termelői információ

A Bidfood már 1990-ben megjelent a piacon a dán Nowaco leánycégeként, ma több üzemmel és márkanévvel rendelkezik. A cég elsősorban fagyasztott és hűtött élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik. A társaság emellett saját márkanéven gyárt és fejleszt élelmiszereket. Számos saját márkanévvel rendelkezik, mint például a Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet és a Meliko.

Biztonsági figyelmeztetés

A termék csak alapos hőkezelés után, a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható.

 

Tárolás

0-4°C között.

Forgalmazó

Bidfood Kralupy s.r.o.
V Růžovém údolí 553, 27801 Kralupy nad Vltavou, CZ


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Sertés szűzpecsenye