
Pápai Hús
Pápai Mestersonka sült prágai sonka szeletelt
100 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 10 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sült prágai sonka csont nélküli combsonka, gyorspácolt, hozzáadott ivóvízzel, füstölt-főtt, szeletelt, védőgázas csomagolásban.
Tarró Kálmán sonkamester kezéből.
Fogyasztásra kész termék, szendvicsek, hidegtálak készítéséhez ajánljuk.
Termelői információ
Az új Pápai-Hús tevékenysége kiterjed a sertésvágásra és darabolásra, előhűtött és fagyasztott hús előállítására, füstölt és hőkezelt húskészítmények, sonka és szalonna gyártására. Az elkészült termékeket a vállalat tárolja, csomagolja, kereskedelmi partnereinek kiszállítja, kiskereskedelmi forgalomban mintaboltjaiban értékesíti. A Pápai Hús a fogyasztók minél teljesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan fejleszti termékeit. A kiváló minőségű sertéshús biztosítására a vállalatcsoport saját sertéstenyésztő üzletággal rendelkezik.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 0°C és +5°C között. Felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül fogyassza el!
Gyártó
Pápai-Hús Kft.
8500 Pápa, Kisfaludy u. 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertésbőrös combhús | 94 % |
| Ivóvíz | |
| Étkezési só | |
| Emulgeálószer | |
| E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
| E452 - Polifoszfátok (nátrium, kálium és kalcium) | |
| Sűrítőanyag | |
| E407a - Euchema-gumi | |
| Dextróz | |
| E316 - Nátrium-eritorbinsav | |
| Tartósítószer | |
| E250 - Nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
| Energia | 794 kJ/191 kCal |
| Zsír | 13 g |
| amelyből telített zsírsavak | 5.9 g |
| Szénhidrát | 0.5 g |
| amelyből cukor | 0.5 g |
| Fehérje | 18 g |
| Só | 2.5 g |
| Élelmi rost | 0 g |