Pápai Hús

Kőrishegyi sonka vákuumfóliában negyedelt

kb 1,25 kg
Újdonság

kb

 6 490 Ft 5 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Élvezd 100%-os elégedettségi garanciánkat!

Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

Termék információ

Vákuumfóliázott, negyedelt termék. Ehhez a különleges sonkához a comb slussz, dió és frikandó része egyben kerül felhasználásra. Hosszabb érlelésű, darabolt termék, amely már látványával mindenkit levesz a lábáról. Az elejétől a végéig kézzel történő elkészítésnek köszönhetően extra minőségű sonkakülönlegesség kerülhet az asztalra. Önmagában egy korty borral és kis sajttal kísérve tökéletes finomság.

Termelői ismertető

Az új Pápai-Hús tevékenysége kiterjed a sertésvágásra és darabolásra, előhűtött és fagyasztott hús előállítására, füstölt és hőkezelt húskészítmények, sonka és szalonna gyártására. Az elkészült termékeket a vállalat tárolja, csomagolja, kereskedelmi partnereinek kiszállítja, kiskereskedelmi forgalomban mintaboltjaiban értékesíti. A Pápai Hús a fogyasztók minél teljesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan fejleszti termékeit. A kiváló minőségű sertéshús biztosítására a vállalatcsoport saját sertéstenyésztő üzletággal rendelkezik.

Tárolás:
0-5°C között tárolandó és fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig. Felbontás után 10 napon belül fogyasztandó!

Gyártó:
Pápai-Hús Kft.
8500 Pápa, Kisfaludy u. 2.

Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sertés csontnélküli bőrös comb
Étkezési só
Tengeri só
Dextróz
Tartósítószer E250
Sertés combhús

Tápérték: 100 g

Energia847 kJ/203 kCal
Zsír13 g
amelyből telített zsírsavak5.3 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje21 g
5 g
Élelmi rost0 g