Pápai Hús
Kőrishegyi sonka vákuumfóliában negyedelt
kb. 1,33 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 21 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termék információ
Vákuumfóliázott, negyedelt termék. Ehhez a különleges sonkához a comb slussz, dió és frikandó része egyben kerül felhasználásra. Hosszabb érlelésű, darabolt termék, amely már látványával mindenkit levesz a lábáról. Az elejétől a végéig kézzel történő elkészítésnek köszönhetően extra minőségű sonkakülönlegesség kerülhet az asztalra. Önmagában egy korty borral és kis sajttal kísérve tökéletes finomság.
Termelői ismertető
Az új Pápai-Hús tevékenysége kiterjed a sertésvágásra és darabolásra, előhűtött és fagyasztott hús előállítására, füstölt és hőkezelt húskészítmények, sonka és szalonna gyártására. Az elkészült termékeket a vállalat tárolja, csomagolja, kereskedelmi partnereinek kiszállítja, kiskereskedelmi forgalomban mintaboltjaiban értékesíti. A Pápai Hús a fogyasztók minél teljesebb kiszolgálása érdekében folyamatosan fejleszti termékeit. A kiváló minőségű sertéshús biztosítására a vállalatcsoport saját sertéstenyésztő üzletággal rendelkezik.
Tárolás:
0-5°C között tárolandó és fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig. Felbontás után 10 napon belül fogyasztandó!
Gyártó:
Pápai-Hús Kft.
8500 Pápa, Kisfaludy u. 2.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Sertés csontnélküli bőrös comb |
Étkezési só |
Tengeri só |
Dextróz |
Tartósítószer E250 |
Sertés combhús |
Tápérték: 100 g
Energia | 847 kJ/203 kCal |
Zsír | 13 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.3 g |
Szénhidrát | 0.5 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 5 g |
Élelmi rost | 0 g |