A kis pékinas

A Kis Pékinas Kézműves Tökmagos Croissant

90 g
Frissen sütjük
849 Ft 9 433 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 719 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Kis Pékinas Kézműves Tökmagos Croissant

A Croissant tökmaggal egy igazi kincs a reggeli vagy az uzsonna kalandjában! Puha croissant, amiben rejtőzik a ropogós tökmag, mint kis kincs a kincsesládában. Kézműves varázslattal készül, hogy minden falat egy kis csoda legyen! Hajrá, fedezd fel te is ezt az ízes kalandot!

Termelői információ

Kauser Gábor és Ellenrieder Gábor 2017 decemberében nyitották meg pékségüket az I. kerületben, amelyhez egy párizsi utazás során jött az ötlet, miszerint az ottani boulangerie-khez (pékség) és pâtisserie-khez (cukrászda) hasonló helyet kéne nyitni Budapesten is. Az üzlet nyitásakor sokat segített nekik a receptek kialakításában Stephane Gerphagnon cukrászmester és a kis Mészáros utcai, francia hagyományra alapozó pékség nagyon hamar vált a belbudaiak kedvencévé.

A kézműves pékségben a kovászolt kenyereket, a bagetteket, a finompékárukat és a francia süteményeket két pék és egy cukrász állítja elő nap mint nap. Jó minőségű magyar és francia alapanyagokkal dolgoznak, és minden terméküket helyben készítik. Látványpékség is egyben, így egy üvegfalon keresztül bárki követheti a cukrász és a pékek munkáját. 30-35 kenyérreceptjük közül 4-félét sütnek minden nap. A félbarna és a bagett az állandó kínálat között szerepel, a többi viszont folyamatos rotációban van, nem csak a kenyereknél mutatkozik meg a változatosság, a pék -és cukrászsütemények terén is mindig számíthatunk valami újdonságra.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Felhasználás

24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!

Forgalmazó

A kis pékinas - Le Petit Boulanger
1016 Budapest, Mészáros u. 2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Búzafinomliszt
Ivóvíz
Tej
kristálycukor
Vaj
Élesztő
Tojás
tökmagliszt
Tökmag

Tápérték: 100 g

Energia744 kJ/690 kCal
Zsír27 g
amelyből telített zsírsavak15 g
Szénhidrát55 g
amelyből cukor11 g
Fehérje9.4 g
3.3 g
Élelmi rost2.6 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.