Frutinter

Clemenvilla fajtájú magszegény mandarin, lédig

kb 160 g

kb

 272 Ft 1 699 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

3000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Frutinter Klementin, nagy méretű

A „legédesebb citrus”. Lapított formájú, vékony héjú, könnyen hámozható, lúgosító hatással rendelkező, erős antioxidáns valamint magas a bioflavonoid tartalmú déligyümölcs. A téli hónapokban kiváló C-vitamin bomba.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A klementin alacsony, örökzöld fán terem, melynek lándzsaszerű levelei és kis tövisei vannak. Eredeti otthona Dél-Kína, Európába csak a 19. században kezdték el importálni. Ma is Kína a legnagyobb termelője, de sok mandarin terem Spanyolországban, Brazíliában és Japánban is.

Felhasználás

A klementin citrusgyümölcs, mely kisebb és édesebb közeli rokonánál, a narancsnál. Főként nyersen, magában vagy gyümölcssaláták részeként fogyasztják. 

Termelői informárció

A spanyolországi Frutinter vállalat 1955 óta gondoskodik az emberek és a bolygó egészségéről. Citrusféléket (narancs, satsuma, klementin és mandarin), dinnyét, görögdinnyét és egyéb szezonális gyümölcsöket és zöldségeket gyártanak és forgalmaznak Európa-szerte. A Frutinter a kezdetektől fogva kitűnik azzal, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kínálja ügyfeleinek a terjesztésen keresztül. Filozófiájuk, hogy termékeiknek megtalálják a legjobb piacot: a minőség és a frissesség minden garanciájával. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Forgalmazó

FRUTINTER SL
12540, Carretera Onda, s/n 0
Villareal, Spanyolország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

mandarin