Magyar

Magyar Tejföl 20%-os Tejföl

140 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 26 NAPIG

399 Ft 2 850 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A tejföl készítéséhez a gyártó frissen pasztőrözött tejet, tejszínt és tejsavbaktérium színtenyészeteket használ. Kellemes ízét, és aromáját az alvasztáshoz használt speciális mikrobatenyészetek hozzáadásával, fermentálással nyeri. A magyar konyha hagyományai miatt népszerűek; akár alacsonyabb vagy magasabb – 12-20 %(m/m)- zsírtartalommal.

Termelői információ

Az Alföldi Tej Kft. vezető helyet foglal el a magyar tejtermékek értékesítésének piacán. A legjobb minőségű magyar alapanyagok feldolgozásával, szigorú minőségellenőrzési módszerekkel biztosítják termékeik folyamatosan magas minőségét. Termékeik 100 %-ban magyar tejtermelők által előállított tejből készülnek.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

Forgalmazó

Alföldi Tej Kft.
8000 Székesfehérvár Seregélyesi út 127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 26 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia855 kJ/207 kCal
Zsír20 g
amelyből telített zsírsavak14 g
Szénhidrát3.8 g
amelyből cukor3.8 g
Fehérje2.5 g
0.08 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.