Purina One

Purina One Junior Csirkében gazdag, teljes kiőrlésű gabonákkal száraz macskaeledel

0,8 kg
2 699 Ft 3 374 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Purina One Junior Csirkében gazdag, teljes kiőrlésű gabonákkal száraz macskaeledel

A kismacskák nagyon gyorsan nőnek és fejlődnek. Ehhez a gyors növekedéshez nagyon sok táplálékra van szükségük. A Purina ONE Junior igazodik a kismacskák (elválasztástól 12 hónapos korig), valamint a vemhes és szoptató anyamacskák táplálkozási igényeihez.

A Purina ONE száraz kölyökmacska-eledel Bifensis-szel támogatja a kölyökmacskák igényeit. Száraz kölyökmacska-eledelünk célzott formulája alapvető tápanyagok kombinációjával támogatja kölyökmacskáját élete legelején. A Bifensis-szel készített, teljes értékű kölyökmacska-eledelünk DHA-t tartalmaz, amely az anyatejben is megtalálható funkcionális tápanyag, és támogatja az agy és a látás fejlődését. Száraz kölyökmacska-eledelünk emellett sok fehérjét tartalmaz, illetve ásványianyag-tartalma kiegyensúlyozott, ami segíti az izomtömeg és a csontváz fejlődését. A minőségi összetevők könnyen emészthetővé teszik száraz kölyökmacska-eledelünket.

Első éve alatt támogassa kölyökmacskáját a Purina ONE Junior száraz és nedves kölyökmacska-eledellel. Ízletes eledelünk csirkével és teljes értékű gabonával készül, ropogós falatkái pedig segítenek megóvni a fogakat és az ínyt. Ezzel az eledellel nemcsak ízletes táplálékot ad kölyökmacskájának, hanem az egészséges felnőtté váláshoz szükséges gondoskodást is biztosítja. Gondoskodjon macskája táplálásáról már a kezdetektől, hogy segíthessen egészsége hosszú távú megőrzésében.

Termelői információ

1989-ben jelent meg először a PURINA márka az amerikai St. Louisban, amely állateledelt és takarmányt értékesített. 1921-ben a PURINA Chow márkájú száraz állateledel bevezetésre került az amerikai piacon. Ezután megalkották a PURINA Dog Chow és a PURINA® Cat Chow nevű sikertermékeket. 1985-ben a Nestlé megvásárolta a sikeres FRISKIES márkát.

1998-ban pedig a  DARLING márka Nestlé tulajdonba került, valamint 6 milliárd forintos beruházással állateledel-gyár létesült Bükön, amely - Magyarországon elsőként - száraz és nedves állateledel előállításával azóta is foglalkozik. A büki gyár jelenleg a Nestlé PURINA legnagyobb állateledel gyára Európában.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft. Purina Állateledel Üzletág,
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Csirke17 %
Szárított baromfifehérje
Teljes kiőrlésű búza14 %
Állati eredetű zsiradék
Búzaglutén-liszt
Kukoricaglutén-liszt
Szójaliszt
Borsófehérje-koncentrátum
Kukoricakeményítő
Szárított cikóriagyökér
Kukorica
Ásványi anyagok
Hidrolizátum
Hőkezelt lactobacillus delbrueckii és fermentum por0.02 %
Élesztő
halolaj

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.