L'or

L'OR Onyx szemes kávé

500 g
3 999 Ft 7 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Minden csésze L'OR kávé lehetőséget kínál egyedülálló élmény átélésére: a tiszta kávé élvezete egy pillanatra, komplikációk nélkül. Kövesd érzékeid, és hagyd, hogy elkábítson az aroma intenzitása. 

Termékinformáció

Magas minőségű, sötétre pörkölt Arabica és Robusta kávészemekből született intenzív ízélmény. Összetett ízvilágának fűszeres, fás jegyeit egy leheletnyi szerecsendió és gyömbér egészítik ki. A krémes utóíz pedig minden csésze után felejtehetlen élményt nyújt. 

Fedezd fel az új egyensúlyt az édes és a gazdag aromák között. 

Termelői információ

A L’OR márka 1992-ben született Franciaországban nem kisebb ambícióval, mint hogy a legmagasabb minőségű kávét nyújtsa a kávé szerelmeseinek. A márka 2010-ben lépte át a francia határokat a L’OR Espresso termékvonal bevezetésével.

A L’OR kávé utolérhetetlen, minősége és az általa nyújtott intenzív ízélmény mára már világszerte kápráztatja el az érzékeket és teszi egyedülállóvá a kávépillanatokat.

Fedezd fel az új egyensúlyt az édes és a tgazdag aromák között. 

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Jacobs Douwe Egberts
1011 DK Amsterdam, Oosterdoksstraat 80


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pörkölt szemes kávé