• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Sió Vitatigris Piros 25%

200 ml
145 Ft 725 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Finom gyümölcsital, sok-sok vitaminnal, telis-tele Vitatigris kedvenceivel, a piros gyümölcsökkel. A feledhetetlen kalandokhoz készítették.

A SIÓ a legkisebbeknek is igazán finom és egészséges termékeket kínál. A Vitatigris különleges, tigrisztikus erejét a sok gyümölcsnek köszönheti. Gyűjtsetek ti is energiát a Vitatigris gyümölcsitalokból!

  • 25%-os gyümölcstartalommal.
  • E-, B-, C- vitaminokkal.
  • Nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.

Leírás

Sió piros gyümölcs-mix ital.

Termékinformáció

Fogyasztás előtt rázd fel. Felbontás után hűtve és állítva kell tárolni és 3-4 napon belül el kell fogyasztani.

Termelői információ

A Sió Kft. társadalmi felelősségvállalásban is az élen jár. A Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program 2008-ban indult útjára, azóta mintegy 750 intézmény és 12.000 tanuló részesült támogatásban, 30.000 gyermekrajz született, valamint 170 Sió Bulit tartottak az iskolák. Lelkesedésük töretlen, évről-évre több rászoruló családnak szeretnének könnyebbé tenni az iskolakezdést. Van, ahol komoly gondot okozhat a tanuláshoz szükséges felszerelések beszerzése. A Köszönjük, SIÓ Program keretében minden tanévkezdéskor 1000 vadonatúj iskolatáskával és néhány alapvető iskolafelszereléssel támogatják a rászoruló gyermekeket. Vásárlásoddal te is hozzájárulhatsz a program fenntartásához!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen. Felbontást követően hidegen tárold.

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.