Sió

Sió Vitatigris Eperpüré 100%

90 ml
Nagyszerű ajánlat
269 Ft 2 989 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A SIÓ a legkisebbeknek is igazán finom és egészséges termékeket kínál. A Vitatigris különleges, tigrisztikus erejét a sok gyümölcsnek köszönheti. Gyűjtsetek ti is energiát a Vitatigris gyümölcsitalokból!

A zamatos piros eper Vitatigris kedvenc csemegéje. Csakúgy, mint az Epres Gyümölcspüré, amivel könnyű végig ugrálni a napot, hiszen fedezi a gyerekek napi gyümölcs- és zöldségbevitelének egyötödét.

A Sióról

A magyar gyümölcsnek nincsen párja, ezért is rajongunk érte annyira és teszünk meg mindent immár 40 éve, hogy a legfinomabb gyümölcsleveket készíthessük. Pont olyan szeretettel és gondoskodással tesszük mindezt, ahogy a gondos gazdák nevelgetik gyümölcseiket. Büszkék vagyunk arra, hogy országszerte több, mint 100 termelővel állunk szoros kapcsolatban. Számunkra ők a legfontosabbak, hiszen nekik köszönhető, hogy a SIÓ gyümölcslevek ennyire finomak.

Mi a SIÓ-nál a fenntarthatóságra törekszünk, hogy az utánunk következő generáció is átélhesse a természet valódi örömét minél változatosabb és minél inspirálóbb formában. Ezért követjük nyomon a gyümölcs útját a fától a pohárig és ezért törekszünk természetes alapanyagok használatára. Hiszen tudjuk, hogy a természetbe öröm belekóstolni!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft.
8600 Siófok, Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almapüré72 %
Szőlőlé sűrítményből18 %
Eperpüré9 %
bodzalé sűrítmény
d-vitamin
kolekalciferol
c-vitamin
E300 - L-aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia256 kJ/60 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát14.2 g
amelyből cukor13.8 g
Fehérje0.5 g
0.1 g
Élelmi rost g