Riceland

Riceland Előgőzölt Barna rizs & Quinoa 2 x 125 g

250 g
399 Ft 1 596 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A quinoa valójában nem gabona, hanem egy libatopfélékhez tartozó növény magja. Teli van fehérjékkel, tartalmazza az összes aminosavat, és különösen gazdag lizinben, mely elősegíti az egész test szöveteinek egészséges növekedését. A quinoa emellett kiváló vas-, magnézium-, E-vitamin-, kálium- és rostforrás.

Termelői információ

A Riceland Magyarország KFT, 1992-ben alakult magánszemélyek részvételével. A cég először jelent meg Magyarországon a dobozos termékekkel, ami forradalmasította a hazai rizsfőzési gyakorlatot. A vállalkozás célja különféle rizstermékek forgalmazása a hazai piacon. A működés eredményessége érdekében a cég a teljes vertikumot felvállalva a hántolt rizst importálja, feldolgoztatja, csomagoltatja és értékesíti Magyarországon. illetve export tevékenységet folytat a környező országokban. A rizs alapanyag beszerzésén kívül kizárólag magyar beszállítókkal dolgoznak.

Használat

Kiválóan alkalmas salátákhoz,a  magyar és a nemzetközi konyha ételeihez, húsok és zöldségek kombinációjaként, levesekhez és köretnek is. Főzési idő 18-22 perc, 2 főzőtasak.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Vimpex Kft.
1195 Budapest
Hofherr Albert u. 11/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

előgőzölt barna rizs90 %
quinoa10 %

Tápérték: 100 g

Energia1481 kJ/349 kCal
Zsír2.2 g
amelyből telített zsírsavak0.6 g
Szénhidrát71.6 g
amelyből cukor1.2 g
Fehérje9.1 g
0.01 g
Élelmi rost3.5 g