Borsodi Mester minőségi világos sör 5%

500 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
Elfogyott. Várható csütörtökön.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Borsodi Mester minőségi világos sör

Termékleírás

A Borsodi Mester testes, különleges ízű és egyedi aromájú, aranyszínű, 5%-os alkoholtartalmú, minőségi világos sör. Tradicionális sörfőzési eljárással készül, kétféle maláta és kétféle komló felhasználásával. A boltok polcain üveges és dobozos változatban találod meg.

Termelői információk

Kezdetben a vállalat termékei között mindössze két márka szerepelt, amelyből  az egyik a Borsodi Világos volt. A fogyasztói igények növekedésével együtt azonban idővel a fokozatos termékfejlesztés is szükségessé vált.

1987-ben Magyarországon elsőként a Borsodi dobta piacra az újdonságnak számító alkoholmentes sört, a Borsodi Pólót, valamint az 50 literes kiszerelésű hordós sört. Majd belekezdett a barna sör forgalmazásába, valamint 1995-től hazai reformerként Borsodi Világos sörét fémdobozos kiszerelésben is árusítani kezdte.

2013-ban a Borsodi új ízekkel frissítette ízesített söreinek választékát, valamint megkezdte a Borsodi Super Dry gyártását és értékesítését a magyar piacon.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó!

Forgalmazó

Borsodi Sörgyár Kft.
Bőcs, Rákóczi 81. 3574


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.