Becherovka

Becherovka gyógynövény likőr 38%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
7 099 Ft 10 141 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gyógynövény likőr

Az ital receptje szinte semmit nem váltzott az évszázadok során, ugyanúgy 21 féle gyógynövény és fűszer keverékét áztatják a alkoholban, majd keverik vízzel, cukorral és más természetes összetevőkkel.

  • alkoholtartalom: 38%

Termelői információ

Az alapanyagok egy része csak Karlovy Varyban található meg, a nagyobb rész a világ minden tájáról érkezik a Becherovka üzemébe.  A recept titkos, mindenkor csak két ember van aki ismeri a receptet, ők állítják össze a keveréket hetente egy alklommal, majd indítják el a főzést .  A kész ital 2-3 hónapig érlelődik tölgyfahordókban, majd a hordók tartalmát összekeverik, hogy a Becherovka mindig azonos ízvilággal kerüljön a palackokba. A jellegzetes lapos palackba a XIX. század közepétől töltik, a palack formája azóta is állandó, a cimkén frissítenek rendszeresen. Aranyló színvilág, a fűszerek (szegfűszeg, fahéjésnarancs) illata jellemzi, és az ízében is a kesernyés édességet jellemzi a fahéj és a szegfűszeg aromái.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Pernod Ricard Hungary Kft.
1027 Budapest, Kapás utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.