Gordon's London

Gordon's London Dry gin 37,5%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
8 749 Ft 12 499 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gordon's London száraz gin

A Gordon's London Dry gin üzemét 1769-ben hozta létre Alexander Gordon, aki olyan zamatos gint akart készíteni, ami büszkén viselheti családnevét. Gordon hitte, hogy a siker titka a tiszta lepárlású szeszfőzet és a növényi összetevők gazdagsága. A Gordon's a mai napig ugyanezen alapelv mentén készül, háromszoros lepárlással, hogy garantálja a gin tisztaságát. Növényi összetevőinek pontos keveréke szigorúan őrzött titok a kézzel szedett, vadon termő borókabogyók, koriander, angyalgyökér és édesgyökér kombinációjával együtt. A részletekre fordított kellő figyelem különleges ízt eredményez, emiatt tökéletes long drinkek és koktélok alapanyagaként. Hogy átélhesd ezt a nagyszerű ízélményt, keverd el a Gordon'st tonikkal és kínáld zöldcitrommal! Ez a klasszikus  long drink bármikor kiváló, de különösen, ha a barátaiddal fogyasztod.

  • alkoholtartalom 37,5%

Termelői információk

A híres Gordon's ginhez a borókát napjainkban is a toszkán dombokról szüretelik. A szigorú szabályok szerint készülő párlat receptje -amely csak néhány mester által ismert - előírja, hogy kizárólag a válogatott, mindössze tízszázaléknyi tökéletes boróka kerül csak a lepárló berendezésbe. Az ital színe csodálatos kristálytiszta. A Gordon’s gin illatában a száraz, citrusos jegyek dominálnak, amelyeket finom fűszeres aromák kísérnek. Az ital ízvilágában a szárazabb jegyek a meghatározóak.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján. 

Összetevők

demineralizált víz
gabonából készült finomszesz
gyógy- és fűszernövények

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.