Floriol

Floriol extra szűz olívaolaj

500 ml
3 999 Ft 7 998 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Floriol extraszűz olívaolaj közvetlenül az olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj. A Floriol kihangsúlyozza a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontosságát.

Termékinformáció

Az olívaolaj 20 °C alatt zavarossá válhat, ennél alacsonyabb hőmérsékleten pedig szilárd pelyhek formálódhatnak benne. Ez a minőségére nincs hatással, szobahőmérsékleten az olaj újra kitisztul.

Felhasználás

Kiválóan alkalmas mediterrán jellegű ételek készítéséhez; elsősorban salátákhoz, zöldségekhez, öntetekhez, majonézhez és különböző hideg ételekhez ajánlott.

Termelői információ

"Floriol - Egy életre szóló recept!"

Sokak számára ismerős lehet a fenti szlogen, amely 1993–tól, a Floriol márka megszületése óta változatlan. Kezdetben a Floriol márkanév csak a hagyományos értelemben vett étolajat jelentette. 2008 egy jelentős mérföldkő volt a Floriol életében, ugyanis ekkor bővült ki a márkacsalád a Floriol olívaolajokkal. Hisznek abban, hogy az otthon főzött étel a legjobb választás. Termékeikkel támogatnak mindenkit abban, hogy az otthon főzött ételekbe került zsiradék is egy tudatosabb választás eredménye lehessen. A Floriol márka is változik és nagy hangsúlyt fektet a tudatosságra az étkezés, életmód és a fenntarthatóság területén is.

Tárolás

Közvetlen napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó! Az olívaolaj 7°C alatti hőmérsékleten megdermed, zavarossá válhat. Ez egy természetes jelenség, mely nem befolyásolja a termék minőségét. Az olívaolaj szobahőmérsékleten visszanyeri eredeti színét, állagát.

Forgalmazó

Bunge Zrt.       
1134 Budapest, Váci út 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj

Tápérték: 100 g

Energia3700 kJ/900 kCal
Zsír100 g
amelyből telített zsírsavak15 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g