• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Civita fodros kocka gluténmentes száraztészta

450 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

A tisztaság és a természetesség a teljes élet alapvető feltétele. Csak olyan kukoricát használnak fel termékeik előállításához, amelyek Európa szívében, a leggazdagabb tápértékű talajban fejlődnek helyi farmerek gondos kezei alatt, hogy tőlük a Te asztalodra csak a legmagasabb minőségű, biztonságos és GMO-mentes termelésből származó alapanyagokból készült termékek jussanak el.

A Civita kizárólag gluténmentes termékeket gyártó üzeme garantálja, hogy mindig adalékmentes, nagyon magas rosttartalmú tésztákkal élelmiszerekkel segít téged a teljes élethez.

Termékinformáció

A Civita tésztát mindig bő forró, lobogó vízbe tedd fel főni (ízlés szerint sóval ízesítve). Önts kevés olajat a vízbe és főzés közben kétszer-háromszor keverd meg, hogy elkerüld a tészta összetapadását. Majd az újraforrástól számított 6-10 percig főzd. A Civita tészta is mint minden más tészta, frissen kifőzve a legfinomabb.

Termelői információ

Termékeiket az egészséges életmód jegyében alkották meg, különös figyelmet fordítva az étkezés örömére. A megszokott, gluténmentes alternatívák helyett teljes értékű megoldásokban gondolkodtak, így az általuk gyártott tészták, olajok és malomipari őrlemények kompromisszumok nélkül tudnak egyszerre egészségesek és finomak lenni.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

Civita Food Kft.
4275 Monostorpályi
Szalmás Tanya


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.