Magnesia

Magnesia szénsavmentes magnézium tartalmú természetes ásványvíz

1,5 l
Max. 18 db
339 Ft 226 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Folyamatos magnéziumpótlás természetesen.

A Magnesia Ásványvíz minden egyes palackja a természet mélyéről származó, könnyen felszívódó, természetes magnéziumot tartalmaz.

Termékinformáció

A Magnesia ásványvíz egyedülállósága magas magnézium és alacsony nátrium tartalmában rejlik. Egy 1,5 literes Magnesia ásványvíz 255 mg magnéziumot tartalmaz mégpedig annak legtermészetesebb és könnyen felszívódó formájában, mely elfogyasztásával a magnézium javasolt napi mennyiségének 68%-át vihetjük be szervezetünkbe. A Magnesia ásványvíz a magnézium ideális és természetes forrása szervezetünknek.

Összes oldott ásványianyag tartalom: 1198 mg/l

  • Magnézium: 170 mg/l
  • Kalcium: 37,4 mg/l

Termelői információ

A természet mélyéről a Magnesia egy magnéziumban gazdag szerpentinit rétegen keresztül hatol a felszínre. A magnézium egy vulkanikus tevékenységből visszamaradt elem, melynek karbonátos vegyülete keveredik a felszín alatti, enyhén szénsavas vízzel. Magnesia ásványvizet közvetlenül 100 méteres mélységben elhelyezkedő természetes vízadó rétegéből termelik ki, mindennemű emberi beavatkozás nélkül. A Magnesia ásványvízben található magnézium jótékony hatásait szakmailag elismert európai tudományos szervezetek által elvégzett számos tanulmány is megerősíti.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Vimpex Kft.
1195 Budapest
Hofherr Albert u. 11/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Tápérték: 100 g

Energia0 kJ/0 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g