Viking 50+ kékpenészes lágy sajt

100 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
product:similarProductsFromCategory »
Származási ország: Dánia,

Bármelyik Arla Viking termék is az Ön kedvence, biztos lehet benne, hogy helyi farmerek és gazdálkodók által termelt tejből készült, és hogy gondosan kezeli az Arla Viking erre szakosodott csapata, amely szenvedélyesen ajánlja a tej természetes jóságát Önnek és családjának.

A kéksajtokat már évszázadok óta készítenek, a sajtkészítés első fázisában, a megalvadt tejből elkészült töretet oltják be egy Penicillium roqueforti vagy penicilium glaucum nevű, nemes penészgombával. Az érlelés folyamán ez a nemes penészgomba átjárja a sajtot, és világoszöldtől egészen sötétkék színűre szinezi azt.

A termék gyártója a Arla Foods, egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermék gyártója.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 28 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.