• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

RiBella Hummus csicseriborsó krém tökmaggal

80 g
 389 Ft 4 863 Ft/kg
Származási ország: Szerbia,

Mi a humusz?
A Hummus egy krémes mediterrán különlegesség, mely íze és rendkívül tápláló összetevői miatt nagyon népszerű világszerte, és nálunk is egyre népszerűbb. Ősszetevői a csicseriborsó, szezámmagos pasztin, tahini, citromlé és fokhagyma.

Milyen a tökmagos humusz?
A tökmagok jellegzetes ízvilágot adnak a humusznak, észrevétlenek, de mégis felismerhetők a Cucurbita szerelmeseinek. A tökmag a növényi fehérjék egyik legjobb forrása, a tökmaggal ellátott Ribella Hummus kiváló magnézium-, kalcium-, kálium-, vas-, cink- és K-vitaminforrás.

Használat

Hűtve, 2-8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

DTD RIBARSTVO doo
DTD Ribarstvo doo Bački Jarak Cara Lazara bb.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 41 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.