

Müller
Müller Riso Csokoládé-mogyoró ízű tejberizs
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Tejberizs desszert csokoládé -mogyoró ízű készítménnyel.
A selymes tejberizs és a csokoládé–mogyoró ízű krém tökéletes párosítás: a krémes textúra és az intenzív, mégis lágy ízek gazdag élményt nyújtanak minden kanálban. Egy desszert, amely egyszerre hozza el a nosztalgiát és az ellenállhatatlan ízbeli kényeztetést.
Termelői információ
Tökéletes ízélmény és kimagasló minőség: ezek megalkotása és fenntartása jelenti a Müller számára az elsődleges célkitűzést a vállalat 1896-os megalakulása óta, amelynek köszönhetően a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a Müller márka valami különleges, rendkívül ízletes és igazán minőségi élményt jelent: nem véletlen, hogy a Müller Riso Magyarország legnépszerűbb tejberizs márkája!
Tárolás
+4 és +8°C között tárolandó.
Forgalmazó
Foodnet Zrt
1037 Budapest, Bécsi út 269.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Teljes tej | |
| író | |
| víz | |
| Rizs | 6.7 % |
| Cukor | |
| csokoládépor | 1.6 % |
| Cukor | |
| Kakaópor | 32 % |
| egész tojás | |
| mogyoró paszta | 0.3 % |
| Csokoládé | 0.1 % |
| Dextróz | |
| Módosított keményítő | |
| sűrítőanyagok | |
| Szentjánoskenyérliszt | |
| guargumi | |
| karragén | |
| Só | |
| Aroma |
Tápérték: 100 g
| Energia | 459 kJ/109 kCal |
| Zsír | 2.7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.7 g |
| Szénhidrát | 17.5 g |
| amelyből cukor | 11.8 g |
| Fehérje | 3.4 g |
| Só | 0.25 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tojás |
| Földimogyoró |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Diófélék |