Müller

Müller Müllermilch Pisztáciás és kókuszos zsírszegény tej

400 ml

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

 449 Ft 1 123 Ft/l
Származási ország: Csehország,

Termékleírás

Müller Müllermilch pisztácia és kókusz ízű zsírszegény tejkészítmény. Múúúh, de finom! A Müllermilch izgalmas ízvariációi között mindenki megtalálja a kedvencét! A friss tejből készült italok B1, B2, B6 és E vitamin tartalmuknak köszönhetően nem csak ellenállhatatlan ízélményt, hanem tápláló finomságot is jelentenek bármely korosztály számára.

Termelői információ

Tökéletes ízélmény és kimagasló minőség: ezek megalkotása és fenntartása jelenti a Müller számára az elsődleges célkitűzést a vállalat 1896-os megalakulása óta, amelynek köszönhetően a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a Müller márka valami különleges, rendkívül ízletes és igazán minőségi élményt jelent: nem véletlen, hogy a Müller Riso Magyarország legnépszerűbb tejberizs márkája!

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Müller CR/SR k.s.
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG Zollerstraße 7 D-86850 Aretsried Németország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.