Biraghi

Birgahini Félzsíros, kemény snack sajtkockák

250 g
Újdonság
 2 790 Ft 11 160 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Birgahini Félzsíros, kemény snack sajtkockák

A Cuneo tartományban, Langhe szélén található Biraghi S.p.A vállalatot 1934-ben Ferruccio Biraghi alapította. Kezdetben egy egyszerű kézműves üzletág volt, de a technológiailag fejlett berendezéseknek köszönhetően gyorsan vált egy mai modern és innovatív céggé. A hagyományos kézművesség és a legmodernebb technológia alkalmazásának kombinációjával a sajtkészítés és a tejtermék piacon tekintélyes pozíciót foglal el. A Biraghi erőteljesen fektet be a technológiáiba és az emberi erőforrásokba annak érdekében, hogy ügyfeleiknek magas minőségű termékeket garantáljon. A Biraghi a magas színvonalat és minőséget szimbolizálja, nem csak Olaszországban, hanem a világ minden táján.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

White Lake Kft.
2040, Budaörs
Vak Bottyán utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 51 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.