• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Castello Danablu 50+ dán zsírdús, kékpenészes félkemény sajt

100 g
749 Ft 7 490 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Termékleírás

A Castello dán kéksajt finom, diós ízét a kékpenész aromájával gazdagítja, a marcipán árnyalataival és a kovász lágy keserűségével a főzés és a nassolás elengedhetetlen tartozéka. A Castello Danish Blue sajt kék penész erekkel rendelkezik. A Roque-fort sajt ihlette, de homogenizált tehéntej felhasználásával készült, amely hozzájárul annak erősebb ízéhez. A tejben lévő tejszín azonban tökéletesen kiegyensúlyozza ezt az élességet.

Termelői információ

A Castello sajt 2006 óta az Arla három fő márkája közé tartozik. Az ízletes Castello sajtok története 1893-ra nyúlik vissza. Büszkék vagyunk a valódi kivitelezésre, amely ma is él, több mint száz évvel később. A Castello a kreatív sajtkészítés öröksége és hagyománya. Innovatív új sajtok, tucatnyi fajta, érdekes ízek és szokatlan formák - mindazok, amelyek elmondják a saját egyedi történetüket.

A termék gyártója az Arla Foods egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.