Castello

Castello Danablu 50+ dán zsírdús, kékpenészes félkemény sajt

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG

1 049 Ft 10 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Dánia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Castello dán kéksajt finom, diós ízét a kékpenész aromájával gazdagítja, a marcipán árnyalataival és a kovász lágy keserűségével a főzés és a nassolás elengedhetetlen tartozéka. A Castello Danish Blue sajt kék penész erekkel rendelkezik. A Roque-fort sajt ihlette, de homogenizált tehéntej felhasználásával készült, amely hozzájárul annak erősebb ízéhez. A tejben lévő tejszín azonban tökéletesen kiegyensúlyozza ezt az élességet.

Termelői információ

A Castello sajt 2006 óta az Arla három fő márkája közé tartozik. Az ízletes Castello sajtok története 1893-ra nyúlik vissza. A gyártó büszke a hagyományos kivitelezésre, amely ma is él, több mint száz évvel később.
A Castello a kreatív sajtkészítés öröksége és hagyománya. Innovatív új sajtok, tucatnyi fajta, érdekes ízek és szokatlan formák - mindazok, amelyek elmondják a saját egyedi történetüket. Küldetésüknek tartják, hogy csökkentsék az élelmiszer-pazarlást, ezért az üzemükben is törekednek arra, hogy a csomagoló huladékot és az élelmiszer maradékot a minimumra csökkentsék. Az élelmiszer-pazarlás érdekében a séfjeikkel együtt dolgoztak azon, hogy a tegnapi maradék darabokat a mai ízélményekké alakítsák.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 15 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej
Tejsavanyító baktérium kultúra
Mikrobiológiai oltó
Nemespenész kultúra

Tápérték: 100 g

Energia1415 kJ/341 kCal
Zsír29 g
amelyből telített zsírsavak18 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje20 g
3.3 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.