Garabonciás kecskesajt-mix

150 g
Termelői
1 159 Ft 7 727 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Garabonciás kecskesajtokat felkockázzák, és a kertben fellelhető fűszerekkel, snidlingel, tört piros paprikával, durvára darált borssal, fokhagymával alaposan meghintik. Visszazárható műanyag tégelybe adagoljuk. Önálló csemegeként is fogyasztható, egészséges nassolni való, de salátákon, hideg tálakon is jól érvényesül.

Az Alföldi Garabonciás Kft. az érintetlen alföldi pusztán megtermelt alapanyagot hagyományos receptúra alapján, de a legkorszerűbb technológiát alkalmazva dolgozza fel. Kiemelt figyelmet fordít a termékek magas minőségi (prémium) szintjének megtartására. Termékeiket a tej minden lényeges alkotóelemét (fehérje, ásványi anyagok, zsír, tejcukor) megőrző alapanyagokból készítik. Elsőszámú nyersanyaguk a kecsketej, mely különösen nagy értékű, kiváló dietétikai hatású tápanyagforrás, és amelynek vitamintartalma és könnyű emészthetősége révén elsőrendű alkotóeleme az egészséges étrendnek.

A cég sokoldalúan felhasználható, egyedi ízvilágú, kézműves termékeivel a magyar sajtkultúra fejlesztéséhez és az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez is hozzá kíván járulni.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Alföldi Garabonciás Kft.
Tejfeldolgozó üzem
6070 Izsák, Vadas dűlő

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Puskás Tivadar körút 14. fszt. 2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kecsketej80 %
tehéntej15 %
Oltó
kultúra
Étkezési só
Szilárdító anyag
kalcium-klorid
Paprika
snidling
Fokhagyma
Feketebors
Kapor
görögszéna mag
Koriander

Tápérték: 100 g

Energia1467 kJ/354 kcal
Zsír28.8 g
amelyből telített zsírsavak18.6 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje23.5 g
1.6 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.