Alföldi Garabonciás

Garabonciás Érlelt natúr kecskesajt díszdobozban

155 g
Termelői
1 699 Ft 10 961 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Érlelt félkemény kecskesajt - natúr, 155 g

Karakteres ízű élelt kecskesajt szelet, díszdobozban. 

Kecske-, juh-, valamint tehéntejből előállított érlelt sajtjaink mindegyike a szilárdabb állományú, ún. zsíros félkeménysajtok körébe tartozik. Termékeink sajttésztája rugalmas és jól vágható, szájban kellemesen olvad el. Illata már natúr változatban is jellegzetesen érett, íze kellemesen aromás és sós jellegű. Ízesített változataiban - zöldfűszeres és füstölt - az ízesítő anyag határozott és egyenletes elhelyezkedésű. Félkemény sajtjaink igen ízletes alapanyaga lehet szendvicseknek, sajt- és hidegtálaknak, de nagyszerűen felhasználhatók saláták, mártások és fondü készítéséhez is.

Termelői információ

A magyar néphit természetfeletti képességekkel rendelkező, a házaknál tejet kéregető, vándordiákjáról elnevezett, családi vállalkozásban működő cégünk, az Alföldi Garabonciás Kft., kiskérődző állatok tejének feldolgozásával foglalkozik, melynek meghatározó alapanyaga a Duna-Tisza Köze pusztáinak háztáji gazdaságaiból felvásárolt, valamint saját kecskefarmunk mintegy 600 anyaállatából kifejt kecsketej. Sikeres működésünknek és termékeink egyre nagyobb népszerűségének köszönhetően néhány évvel ezelőtt egy saját, EU regisztrációs számmal is rendelkező, korszerű tejfeldolgozó üzemet építettünk fel az ország szívében, a Kecskeméttől alig 30 km-re található Izsákon. Termékeinket a tej minden lényeges alkotóelemét (fehérje, ásványi anyagok, zsír, tejcukor) megőrző alapanyagokból készítjük. Elsőszámú nyersanyagunk a kecsketej, mely különösen nagy értékű, kiváló dietétikai hatású tápanyagforrás, és amelynek vitamintartalma és könnyű emészthetősége révén elsőrendű alkotóeleme az egészséges étrendnek.

A cég sokoldalúan felhasználható, egyedi ízvilágú, kézműves termékeivel a magyar sajtkultúra fejlesztéséhez és az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez is hozzá kíván járulni.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2-6°C között.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest, Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 37 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

kecsketej
Oltó
kultúra
Étkezési só
Szilárdító anyag
E509 - Kalcium-klorid

Tápérték: 100 g

Energia1467 kJ/354 kCal
Zsír28.8 g
amelyből telített zsírsavak18.6 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje23.5 g
1.6 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.