Castello paradicsommal és bazsalikommal ízesített zsíros krémsajt gyűrű

125 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Dánia,

Termékleírás

Castello paradicsommal és bazsalikommal ízesített zsíros krémsajt gyűrű. Finom olasz ételre emlékeztető íze van a bazsalikomnak és a paradicsomnak köszönhetően. A Földközi-tenger körüli utazás által ihletett paradicsom krémsajt a krémes és az aromás kombinációja.

Termelői információ

A Castello sajt 2006 óta az Arla három fő márkája közé tartozik. Az ízletes Castello sajtok története 1893-ra nyúlik vissza. A gyártó büszke a hagyományos kivitelezésre, amely ma is él, több mint száz évvel később.
A Castello a kreatív sajtkészítés öröksége és hagyománya. Innovatív új sajtok, tucatnyi fajta, érdekes ízek és szokatlan formák - mindazok, amelyek elmondják a saját egyedi történetüket. Küldetésüknek tartják, hogy csökkentsék az élelmiszer-pazarlást, ezért az üzemükben is törekednek arra, hogy a csomagoló huladékot és az élelmiszer maradékot a minimumra csökkentsék. Az élelmiszer-pazarlás érdekében a séfjeikkel együtt dolgoztak azon, hogy a tegnapi maradék darabokat a mai ízélményekké alakítsák.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.