Leveles tehéntúró

450 g
Termelői
1 099 Ft 2 442 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékinformációk

A Garabonciás márkanéven forgalmazott csontfehér színű, leveles tehéntúró 450 grammos visszazárható, újra használható műanyag dobozban kerül a kereskedelembe.

A túró a magyar konyha sokoldalúan alkalmazott, laktató, fehérjében gazdag alapanyaga, amely rendkívül változatos módon használható fel tésztákhoz, süteményekhez és egyéb olyan kedvelt ételekhez, mint a derelye, a gombóc, a palacsinta, a stíriai metélt vagy a vargabéles, de kiváló csemege közvetlenül fogyasztva, tejföllel keverve, vagy fűszerezve is. Régi magyar recept alapján, nagyon finom túrós pogácsa készíthető belőle.A gyártó túróféleségei mindegyike teljes tejből készült. A természetes tejzsírtartalmának köszönhetően krémes állagú, magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort tartalmaz. Magas energiatartalma miatt mindenkinek, aki a természetes élelmiszereket előnyben részesítik, ajánlott a fogyasztása.

Tárolás

Felnyitás után hűtve, 2-6 °C között tárolandó. 

Forgalmazó

Alföldi Garabonciás Kft.
6078 Izsák, Vadas dűlő 2-4.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.