• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

  • Kedves Kiflisek! A Nemzeti Vágta miatt Budapesten lezárások lesznek péntek délutántól hétfőig. Emiatt késésekre lehet számítani, úgyhogy érdemes mielőbb leadnod a rendelésedet. Köszönjük a megértést!

Arla Laktózmentes fokhagymás fűszeres friss, zsíros lágy krémsajt

150 g
 599 Ft 3 993 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Krémszínű friss krémsajt zöld petrezselyem darabkákkal. Friss fokhagyma illatú, fokhagymás és fűszeres ízű.

Az Arla friss fokhagymás krémsajt könnyen kenhető, már rögtön a hűtőből kivéve. Laktózmentes. Tökéletes szendvicsekhez, pirítósra, krékerre. Kitűnő választás friss mártógatóshoz, diphez szeletelt zöldségekkel. Melegételekhez is ideális - csak keverd forró tésztához és élvezd az ízeket!

A termék gyártója a z Arla Foods amba skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.